Nota d’estil -3- Roba interior

ef309783789fca5fd364c560cb624519f

Moltes vegades les coses que faig m’inspiren per escriure al bloc!

Aquest cap de setmana he fet neteja al meu calaix de la roba interior, perquè no sé si sabeu però la roba interior caduca!! ;-)

S’ha de renovar regularment les calcetes i els sostenidors per tenir-los en bones condicions, en el cas dels sostenidors és bàsic que vagin a la mida, ja que amb el temps perden la forma i funcionalitat.

És molt important anar maca i elegant per fora però també és tant o més important anar-hi per dins!

En aquest sentit podem tenir unes peces bàsiques i altres de fons d’armari, sempre dependrà de l’edat, la nostra figura i l’estil de vida que tenim.

Roba interior bàsica, us recomano com a mínim:

12 peces com calcetes, tanga, culotes, depèn del teu gust i necessitats, en el cas dels tangues existeixen unes calcetes sense costures que no marques res de res, que et fan sentir més còmode.

4 sostenidors, 1 blanc, 1 negre, 1 de beix ideal per les transparències i un de fantasia (un dia us parlaré de com triar el més adequat per cada pit)

Avui dia podem trobar una gran varietat de siluetes, que ens ajudaran a reduir, potenciar la nostra figura, i que de molt segur és el secret de moltes dones!!

És un tema que és molt important tenir en compte, cada moment necessitem una roba interior adequada com quan fem esport, quan sortim de festa, pel dia a dia, en el moment de la maternitat… estar bé deixar-se assessorar per professionals, jo col·laboro amb la Conxi de Nenúfar.

Us recomano que reviseu el vostre calaix! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s