Tendències 2017

adidas

Una de les clares tendències per aquest 2017 són les vambes o esportives blanques!

Vaig anar a un taller de tendències a Barcelona i van quedar clares dues tendències; les sabates de taló tipus stilettos, sabates amb talons quadrats i les vambes blanques, combinades amb quasi tot. Tots vam estar d’acord que les esportives arrasarien principalment per la seva comoditat total i la gran varietat de models.

Tan si ets amant dels talons com de les sabates planes, mai unes sabates estan de més. Et recomano que compris sabates de qualitat perquè es nota, tant pel que fa a l’estètica com per la salut dels nostres peus i esquena!

castañer

Jo personalment he comprat per aquesta primavera les vambes Adidas Superstar, que em donen un look actual amb un to d’intemporal i clàssic que a mi m’agrada i un parell de Castañer‘s que són la meva debilitat.

Petons!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s