Presentació

20170419_Elisa_038_pantalla.jpg
Fruit de la meva trajectòria en el món de la moda i l’estilisme, aquest blog vol ser una fusió de la meva experiència i l’actualitat. Aquí no només hi podreu trobar moda i estètica, també hi haurà apunts culturals i noves descobertes.

La Sra. Coco Chanel va dir: “La moda no existeix només en els vestits: està en el cel, en el carrer; la moda té a veure amb les idees, la manera que vivim, el que està passant!”Després de tants anys encara és un comentari d’actualitat.

La imatge que donem és molt important. Podríem dir que  tota la vida, en tota la història, s’ha diferenciat la manera de vestir en els diferents esdeveniments i estatus socials.

Podem tenir molts motius per tenir una assessor personal o/i personal Shopper. El meu equip de col·laboradors i jo  podem  estudiar tots els casos i ajustar-nos a qualsevol necessitat; per potenciar la teva imatge,   per aconseguir la feina que desitja, per un canvi de vida, per adequar el teu estil a un nou estatus social. També estudiem les peces que hi ha al teu armari, i l’analitzem per després incorporar la roba que et fa falta sense gastar més del necessari.

Vaig a comprar amb tu o per tu. Són moltes les persones que no tenen temps ni paciència per anar a comprar. Si et deixes assessorar, pots estalviar molt de temps i diners.

Una imatge cuidada, una actitud positiva i unes gotes d’optimisme són les claus de l’èxit d’aquest món canviant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s