Els sostenidors

Potser la peça més important en una dona són els sostenidors. En les nostres converses, en un moment o altre, treiem el tema. Hi ha que no en porta mai i qui dorm amb sostenidors… però jo us recomano portar-ne amb normalitat, per aquests casos utilitzo el hashtag

#guapesperforaguapesperdins

Set de cada 10 dones no porta ni sap la talla correcta dels seus sostenidors. Trobar l’adequat per a cada una de nosaltres segons com sigui el teu cos i la teva constitució és molt important, no només per sentir-nos guapes i atractives sinó també per salut. Han de ser la mida correcta per evitar mals d’esquena i males postures.

Hi ha sostenidors de tots tipus i talles, per totes les situacions, pel dia a dia, esportius, sensuals, creuats, sense tira, reductors, push up… El més important és saber quina talla fas i perquè el vols.

Aquests dies que faig una substitució a la corseteria de Nenúfar, m’adono més que mai de la importància d’aquesta peça!

La clau és tenir clar la combinació de número i la lletra per trobar la talla correcta. Per exemple: pots tenir molt de cos i tenir poc pit, aquest cas podries fer tranquil·lament una 105 (contorn de cos) per B que seria una copa petita, o tenir un cos petit 85/90 i fer una copa gran D/E. Penseu que hi ha talles des de la 85 a la 130 de la A a la K. Combinacions moltes, només cal saber quina és la teva.

També hi ha moltes circumstàncies en les quals el teu cos pot canviar com la maternitat, operacions o la menopausa però tot això és qüestió d’adaptar-se al voltant de la teva talla de base.

Medicament, aconsellen portar sostenidors a totes les dones però principalment a les noies que fan molt de pit. També és molt important portar un bon sostenidor a l’hora de fer esport sobretot si l’impacte és alt, en cas d’impacte baix com pilates o ioga amb un top és suficient, ja que aforeixes els exercicis d’estiraments.

En resum, el més important és trobar la mida dels teus sostenidors que et siguin còmodes, amb els tirants ben posats i ajustat a l’esquena

Qualsevol de nosaltres té els seus sostenidors ideals!!

Si teniu algun dubte, podeu contactar amb mi o deixeu-vos assessorar amb botigues especialitzades!

Una abraçada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s