Les alfombres vermelles

En molt pocs dies de diferència hem tingut tres gales importants del cinema, el Gaudí que reconeix el cinema català, el Goya ho fa en l’àmbit espanyol i la gran nit del cinema mundial, els Oscars de los Angeles!

El cinema i la moda van molt lligats i les grans marques aprofiten aquests esdeveniments per fer lluir els seus vestits

Aquestes gales tenen uns equips d’estilistes que aconsellen, tot i així els assistents tenen el seu assessor personal que contacten amb els dissenyadors o cases d’alta costura perquè els deixin dissenys exclusius per lluir-se en aquests actes tan importants.

Aquest procés es fa molts dies abans però l’última paraula la té la marca.

Aquesta setmana en el programa +aprop he explicat tot aquest procés i hem fet una tria dels look`s més encertats i els que menys.

Us deixo l’enllaç,      https://www.plaestanydigital.cat/index.php/ultims-programes-disponibles/46-mes-a-prop/3764-tendencies-de-roba-de-festa-infantil-i-analitzem-el-vestuari-de-les-gales-mes-recents.html (minut 17.34)    però us faig un tastet, us he escollit algun model que m’ha agradat més de cada gala.

GAUDI

Per mi hi ha una diferència d’estil entre una gala i l’altre i es pot comprovar amb les fotos que us he seleccionat.

En aquesta sel.leció m’agraden els tres conjunts, els trobo adequats a l’ocasió valoro el disseny. Bé per les tres catalanes!


GOYA

Aquí faig una diferència d’estil i gust entre les millors i les pitjors. Per mi la millor és la Paz vega amb un vestit blanc de lluentons entallat, després venen la Penelope Cruz i la Nieves Àlvarez. Per altra banda, les pitjors són la Marissa Paredes, i la Belen Rueda.


OSCARS

En la nit més cinematogràfica del l’any hi ha moltes coses a dir però he destacat la coherència de la Jane Fonda (s’ha proposat no estrenar res durant un any) portant un vestit de fa 6 anys, i el reconeixemem a les seves companyes de la Natalie Portman.

En general moltes van seguir el seu estil, com la Bille Eilish o la Penelope Cruz.

Considero que la millor ha sigut la nominada al Oscar a la  millor actiu la Rene Zellweger.

 

 

 

Bon cap de setmana i gaudiu del cinema!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s