Castañer

 

 

Les sabates són un complement necessari per a qualsevol persona, després hem de fer servir el gust de cadascú per adaptar-nos el nostre estil, us recomano que compreu sempre sabates de qualitat perquè juguem amb molts factors, comoditat, la salut dels nostres peus, esquena i per descomptat amb la imatge!

Amb la Dolors de Calçats Busquets ens hem engrescat a organitzar una desfilada de sabates Castañer.

Desfilar sabates no és fàcil, són difícils de mostrar, és un repte que crec que hem superat amb bona nota ;-)

El lloc escollit és el bar el Passeig de Banyoles i les models, totes voluntàries però professionals al màxim, van desfilar i ballar per sobre la barra exterior del bar! Així va ser la manera d’exposar les sabates de manera original. Tot un èxit!

Gràcies a tots!!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s