Les ulleres de sol ideals

 Les ulleres de sol són un dels complements estrella de l’estiu, tot i que s’utilitza tot l’any, sobretot al nostre país.

Hem de tenir en compte que a part de ser un complement estètic són una protecció molt important pels nostres ulls.

Com sempre en el món de la imatge és important triar aquest complement segons el teu estil, però sobretot segons la forma de la teva cara, és veritat que a vegades podem portar unes ulleres que ens diverteixin i prou, però avui us donaré algun consell perquè a part de ser útils us quedin molt bé ;-)

Primer: Si necessites graduació, recorda que en alguns models no es poden canviar els vidres.

Segon: Fixa’t amb el pont de les ulleres, si és alt, el teu nas es veurà més llarg, si és baix més curt. El pont de les ulleres, s’ha sostenir bé al nas no als pòmuls.

Tercer: Analitza quina forma tens la cara, segons com siguis t’escau una forma d’ullera o un altre

– Rostre en forma de cor (front ample i barbeta molt pronunciada): afavoreixen les ulleres estil aviador

– Rostre quadrat: (front i maxil·lar amples): necessitat d’ulleres altes per no donar excessiu protagonisme al front, que poden ser ovalades o que no tinguin la línia superior recta.

– Rostre rodó (front ample i galtes voluminoses): cal fugir de les formes rodones i apostar per les rectangulars, que són ulleres amples en la part superior i estretes en la inferior.

La millor forma d’escollir unes ulleres de sol és deixant-se assessorar, i anar a botigues especialitzades. La meva és l’òptica Closa Fusté amb més de 30 anys al servei del client, la Tere i la Lídia hi trobarem  proximitat, experiència i professionalitat, que més es pot demanar?!

Bon estiu!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s