Celebrem la primavera

Aquest dissabte 21 d’abril la Judith d’estètica avançada va confiar amb mi perquè li organitzes un esdeveniment de primavera.

Va ser una tarda fantàstica on vam parlar de salut, bellesa, moda i art.

La Judith ens va parlar de la necessitat que tenim TOTS cada dia de protegir-nos del sol, tot l’any! A partir del bon temps és totalment obligatori. En el seu saló confia des de fa molts anys amb Germaine de capuccini, on ens ofereix una gran oferta de productes amb totes les últimes novetats científiques, és a dir, confiança 100%.

Després ens va explicar el món dels autobronzejadors amb la marca núm. 1 mundial St.Tropez, per poder estar morenes/os sense prendre el sol, i/o mantenir el to més temps. Vam descobrir que hi ha un producte per cada necessitat amb les màximes garanties.

L’Olga Pardo ens va presentar la seva col·lecció Roses i la de Catalunya aprofitant que s’acosta St. Jordi. Són petites obres d’art, que ara que ve l’estiu ens ajudaran a complementar el nostre look.

I entremig de l’esdeveniment jo vaig aprofitar per presentar gràcies a Lulu i Street One, una petita col·lecció de primavera-estiu. Vaig demanar a les dues botigues poder fer tots els conjunts ben diferents perquè la moda és divertida i tots ens hem de vestir segons el nostre estil i necessitats.

Amb el Barbut  fotògraf tenim unes fotos ben xules on sortim totes molt guapes!!

Cuideu-vos per ser feliços!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s