Desfilada Tardor-hivern 2017

 

 

 

Tots nosaltres estem il·lusionats treballant  aquests dies per fer de diumenge un matí especial, us convidem a un còctel de benvinguda a passejar pel market de 10 a 14 h  i a les 12 h farem una desfilada amb un tastet  de les col·leccions tardor hivern de les botigues LuLu, Lola i Laia, D’Ara, Dos a Dos, Comalat dona i Nenufar.

Agraïments a l’escola de dansa Dans, la perruqueria Cebado, Món estètic, Barbut fotògraf, les Guerrilleres de l’Estany, el tècnic de só Marçal Aurich, i el presentador Narcís Vidal, amb ells formem un equipàs! Gràcies!!

Us hi esperem!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s