Festival L’Estrany

 

Aquest cap de setmana he tingut el plaer d’anar al Festival L’Estrany al Bosc de Can Ginebreda a Porqueres.

Anar de festival està de moda però realment aquest és molt especial, es barreja música, art i natura, situat a un lloc que el fa realment únic.
L’Estrany és un festival visionari, un niu de noves tendències que es basa en la recerca de nous talents i propostes innovadores per oferir cultura d’última generació en un entorn natural privilegiat.

El festival va néixer el 2009 com a nexe d’unió entre la innovació musical i la creativitat visual. Des de la seva primera edició L’Estrany actua com aparador de nous talents emergents que aposten per la fusió i l’experimentació.

 m’he de quedar amb un moment, em quedo amb la inauguració del festival, vam gaudir amb l’actuació d’en Carles Viarnès amb el piano, un piano de cua dins el bosc! El lloc, la música i l’ambient feien posar la pell de gallina! Realment brutal!

L’any que ve serà el 10è aniversari, us ho dic amb temps, no us ho perdeu!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s