Exposició: Dones cíviques!

 

 

Com molts ja sabeu a part d’apassionar-me el món de la moda i l’assessorament personal sóc regidora de cultura de l’ajuntament de Porqueres, un dels actes que fem cada any i que em fa molta il·lusió és l’exposició de fotos pel dia de la dona!

Aquesta és la manera que vam trobar ara fa sis anys amb la Irene Serrat (aquell moment era regidora de festes) de fer un petit homenatge a les dones del nostre poble, les primeres edicions eren a dones concretes de diferents mons, voluntàries, empresàries, esportistes… Ara ho hem enfocat a les dones que utilitzen els equipaments públics, aquesta vegada vam pensar amb el Centre Cívic!

El centre cívic mes del 75% de les usuàries són dones i el 60% de les professores són dones, no és gens d’estranyar que hagi sigut fàcil i un plaer trobar dones disposades a fer-se fotos.

Les dones del cívic, les cíviques,són diferents, tenen moltes de les qualitats de les bones persones. Les dones Cíviques són sociables, voluntàries, organitzadores, emprenedores, participatives, obertes a les noves propostes culturals, en definitiva són MAQUES!!, una paraula que m’agrada molt!! MACA! LES DONES DEL CÍVIC SON MAQUES!

Amb la Irene Serrat fotografia ho preparem uns mesos abans amb molt de carinyo i això es nota, no us la perdeu perquè segur que us agradarà!

Com que sempre que he de presentar alguna cosa miro de posar-me alguna cosa adequada de roba, em fa il·lusió arreglar-me! ;-), per aquesta ocasió vaig posar-me una brusa d’aquesta temporada de Lulu i vaig estrenar un collares blau marí de Lola i laia.

Un plaer presentar aquesta exposició que estarà exposada a l’altell del centre Cívic fins al 31 de març!

M’agrada pensar que la cultura és part de la moda i aquesta exposició senzilla però ben feta i de bon gust és un clar exemple.

Aneu-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s