Bones Vacances!!

vacances

Diu que a finals del XIX ja hi havia algun llibre que parlava dels beneficis de les vacances i que es poden assolir sense sortir de casa. És per això que, tant si trepitgeu terres llunyanes com si petgeu els camins fets i desfets centenars de vegades, us desitjo que aquests dies els ompliu d’aquelles mirades curioses que ens renoven el dins i ens fan deixar enrere les angoixes que, sovint, s’entesten a acompanyar-nos. Que puguem tornar tots plegats carregats d’il·lusió i optimisme, amb força energia positiva per tirar endavant els projectes en què creiem.

 Bones vacances!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s