Gimoda – Rere el teló.


Avui és dia de valoracions i emocions després de Gimoda. Hem viscut intensament quatre dies de desfilades des de rere el teló. Han passat per les nostres mans les col·leccions seleccionades pel concurs de Millor Desfilada: IVONE ZAMORA, AYSHA, INTO, DNA, MIVIRA, NOBALE; quatre col·leccions convidades pel seu nivell de qualitat i creativitat: AGUILAR ROVIRA, NURIA SERRA, BELLA LOLA i WHO i tres col·leccions de dissenyadors consolidats com CELIA VELA, TERESA RIPOLL i JORDI DALMAU.

Tots genials!

En 10 minuts de desfilada tot el talent del dissenyador ha de lluir al màxim i això s’aconsegueix amb l’esforç de grans equips de professionals.

Gimoda ha estat possible gràcies a un equip de grans dones com la Sílvia Castelló, Judit Dalmau, Carme Ramilans i l Ingrid Busquets, més una colla de col·laboradors que amb el seu entusiasme i dedicació han aconseguit el naixement de la setmana de la Moda de Girona.

Tota aquesta aventura l’he viscuda des de darrere el teló. He vist la il·lusió de les models, disposades estar hores sobre la passarel·la guiades per la Carme i en Pablo , dalt els camerinos hi trobaves el bon rollo i professionalitat de les perruqueres, maquilladores i la creativitat dels dissenyadors.

Tot aquest talent és imparable!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s