Plou ;-)

gabardina

Un dia de pluja com avui proposo una peça de fons d’armari; la gavardina!

La gavardina té més de 100 anys d historia, és anglesa i els seus inicis són militars, la popularitzada Thomas Burberry que la va crear pels grangers Anglesos; el primer abric de cotó, cent per cent resistent a l’aigua, respirable i de gran comoditat i lleugeresa. Inicialment es va confeccionar amb beige però actualment es pot trobar amb negre i colors alegres, també s’ha de dir que no abriga massa, està pensada per la tardor i la primavera, tot i que hi ha models forrats més adequats a l’hivern.

I tant la porten els homes com les dones!

Bon dimecres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s