Benvinguda

Elisa Teixidor
Benvinguts
Em fa molta il·lusió presentar-vos el meu blog, un espai on hi trobareu moda i assessorament personal. Aquest  blog vol ser una fusió de la meva trajectòria i l’actualitat. Aquí hi trobareu articles de moda, estètica, noves tendència i apunts culturals.
M’agrada estar al dia. Per a mi és important sentir-se bé amb un mateix i d’acord  en el lloc on et trobes. Els meus col·laboradors i jo intentarem que aquest sigui un espai interessant i amè que et serveixi per trobar idees que et facin sentir millor.

Penseu: som vistos abans que escoltats!

Fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s